Archives

Utland

Vår långa erfarenhet av utlandstransporter gör att vi ofta kan utföra transporterna med väldigt kort varsel och till konkurrenskraftiga priser.

Vi har stora erfarenheter av transporter till hela världen allt ifrån våra nordiska grannländer och övriga Europa till andra kontinenter som Afrika, Syd Amerika och Sydost Asien.

Vi samarbetar naturligtvis med internationella försäkringsbolag som SOS International för handhavandet av utländska medborgare som har avlidit i Sverige.

Transport

IGNIS har en egen avdelning för omhändertagande av avlidna och begravningstransporter.

Personalen på vår transportavdelning har alla en gedigen kunskap och utbildning som tillsammans med en lång erfarenhet borgar för ett värdigt omhändertagande av de avlidna.

Juridik

IGNIS Juridik startade upp 1955 och består idag av 5 jurister med arvsrätt som specialitet.

Vi hjäper er med bouppteckningar, arvsskiften, äktenskapsförord, bodelning under bestående äktenskap, samboavtal och övrig juridisk rådgivning.

Även om vi i huvudsak arbetar med arvsrätt kan ni med förtroende vända er till oss med allt som rör vardagens juridik.

Blommor

Ignis begravningsbyråer har haft egen dekorationsavdelning sedan 1971.

Efter att ha haft ett flertal adresser i Stockholm, Hägersten, Valhallavägen så har avdelningen slutligen landat på Wallingatan 40, strax bakom Norra Bantorget. På dekorationsavdelningen arbetar fem stycken erfarna florister som binder arrangemang och levererar i hela Storstockholm. Alla leveranser till begravningar som Ignis arrangerar är kostnadsfria.

Begravningar

IGNIS huvudkontor har legat på Sveavägen sedan 1946 även om namnet då var Eldbegängelseföreningens begravningsbyrå.

Namnändringen till Eldbegängelseföreningen IGNIS begravningsbyrå, kort kallat Ignis, genomfördes 1984. Förutom begravningsrådgivare innefattar Norrmalmskontoret även IGNIS Kundtjänst som bemannas av två erfarna begravningsrådgivare. Går det inte att få personlig kontakt med er rådgivare är våra medarbetare i Kundtjänst är behjälpliga. På huvudkontoret finns även våra administrativa medarbetare.