IGNIS Omtanke


Att planera för sin egen bortgång kan kännas både märkligt och svårt. Samtidigt vill vi alla göra det så enkelt som möjligt för våra anhöriga den dag vi går bort. I vår begravningsförsäkring ingår allt det där svåra.

IGNIS Omtanke ger dig tillgång till professionell rådgivning i allt som gäller livets slut. Våra erfarna jurister och begravningsrådgivare svarar på dina frågor och hjälper dig att upprätta viktiga dokument såsom testamente, förordnande och önskemål om din begravning. IGNIS Omtanke ger dig kostnadsfri juridisk rådgivning upp till två timmar.

Livsarkivet är också en kostnadsfri tjänst som du har tillgång till som försäkringstagare. Vi tar på oss att registrera och bevaka alla dina viktiga dokument så att du kan vara säker på att de kommer fram den dag du går bort.

Om dina anhöriga väljer att vända sig till IGNIS Begravningsbyråer för begravningen erhåller de rabatt på våra tjänster.

Du som ännu inte har någon försäkring i IGNIS vänder dig enklast till IGNIS begravningsbyråer. Där kan du även hämta broschyren Mitt i livet och läsa mer om våra försäkringar. IGNIS Begravningsbyråer finns på 22 platser i Storstockholm.

Fyll gärna i en förfrågan om försäkring så skickar vi en offert på ett försäkringsförslag till dig. Givetvis utan förpliktelser.